Aizdevums online un vēl sms kredīti – vai ir vērtīgi mēģināt?

Pat šodien ne jau visu lielo kredītiestāžu piedāvājumā ir aizdevumi online, šobrīd tas vairāk ir nebanku kreditēšanas iestāžu piedāvājuma klāsts. Kredīts internetā tiešām ir parocīgs variants, kā saņemt nepieciešamo naudas summu minimālā laikā, tomēr arī tagad daži klienti baidās tos izmantot. Pieteikums kredītam, izmantojot tiešsaisti, ne ar ko neatšķiras no pašas kredītiestādes apmeklēšanas.

Šeit tiek aizpildīts kredīta pieteikums, saņemts apstiprinājums un tad nauda. Visas darbības notiek izmantojot i-banku vai personīgo kontu. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka pieteikties var uzreiz vairākās iestādēs. Tas būtiski palielina apstiprināšanas iespējas. Zemāk var lasīt un uzzināt vairāk , tieši ar ko tad kredīts online atšķiras savā starpā no banku kredīta, un kam jāvērš vērība, piesakoties kredītam.

Aizdevums internetā, kādas priekšrocības tas sniedz?

Runājot par priekšrocībām un arī mīnusiem, ko tieši sms kredīti vai arī citi kredīti internetā sevī slēpj, vispirms jāpievēršas tieši mīnusiem. Tad šeit pirmās briesmas uzrodas kredītņēmēja nepietiekošas uzmanības dēļ. Parasti tiek pieteikts kredīts, taču nemaz nav izlasīti paša līguma noteikumi. Parasti, protams, lai piesaistītu klientus, tiek uzrādīts min procentuālais daudzums. Pētot nosacījumus, % ir ievērojami augstāks. Kā vēl viena problēma attiecas uz personiskās informācijas nodošanu krāpniekiem. Aizsargāt sevi no krāpniecības ir viegli. Kredīts internetā jāformē vienīgi pie uzticamām kredītiestādēm.
Plusi:
Izdevība piedalīties dažādās akcijās, kā arī sezonas piedāvājumos;
anketas izskatīšanas ātrums, kā arī momentāla naudas saņemšana;
iespēja izvēlēties aizdevumu bez papildus liekiem dokumentiem vai pat ar tādu kredītvēsturi, kas bankas neapmierinātu;
nav nepieciešams doties uz bankas ofisu.
Saņemot karti ar kredītlimitu, ir iespēja saņemt samazinātu % likmi, ilgāku labvēlības periodu. Ir bankas, kas var piedāvāt arī jauniem klientiem nenākt atvērt kontu un parakstīt visus dokumentus. Bankas kurjers pats piegādās dokumentus uz Jūsu adresi, bet Jūs dabūsiet savu kredītu.
Saprotams, ka aizdevums online ir un būs daudz sološa joma, kas ļauj iegūt patīkamus nosacījumus. Lai aizsargātu sevi, tomēr ir rūpīgi jāizlasa visi dokumenti, bet pirms tam, kā izvēlaties kredītiestādi, uzziniet vairāk par atsauksmēm. Pārdomājiet ne vien % likmi, bet, protams, arī pārmaksājuma kopējo summu, tā var ietvert komisiju vai citus pakalpojumus.

Kas tieši būtu sms kredīti?

Ātrā mobilo sakaru attīstība un ātrie kredīti sniedza iespēju izveidot ko jaunu – SMS kredītu. Nepārprotamas šādu kredītu plusi būs saņemšanas vienkāršums, pateicoties ātrai un vienkāršai kredīta pieteikuma izskatīšanas procesam. Faktiski tas ir aizdevums, kurš balstīts uz uzticību klientam. Nemaz nav nepieciešams vāk jebkādus dokumentus, bet, gadījumā ja sms kredīts tiek atteikts, šādu atteikumu var viegli uztvert. Ir arī redzami mīnusi: lielās aizdevuma cenas, tā kā kreditētājs vēlas ne tikai pelnīt naudu uz %, taču arī apdrošināt sevi pret saistību nepildīšanas risku, kas šinī variantā jau ir diezgan augsts. Un parāds jau būs jāatmaksā ātri, parasti tas ir gads, taču maksimāli piešķiramā summa ir neliela. SMS kredīti varētu būt arī krāpnieciski, tādēļ, pirms tam kā sniegt pieteikumu, cītīgi izpētiet visu. Piemēram, uzziniet vairāk internetā par potenciālo aizdevēju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *