INDIVIDUĀLI GATAVOTAS MĒBELES UN DIZAINERA PADOMI.

Mūsdienās ir dažādi veidi kā tikt pie kārotām mēbelēm – tās var meklēt jau gatavas dažādos mēbeļu salonos vai arī pasūtīt pēc īpaša pasūtījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi.

Telpu iekārtojumu var izdomāt arī ar skiču palīdzību, jo tā ir vieglāk izprast un vizualizēt to, kā izskatīsies gala variants. Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

ERGONOMISKAS UN FUNKCIONĀLAS VIRTUVES MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA.
Viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, ko visbiežāk vēlas izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, ir iebūvējamās virtuves. Virtuves mēbes pēc pasūtījuma ir tik populāras tādēļ, ka jebkurai saimniecei ir svarīgi, lai virtuvē viss notiktu pēc viņas prāta. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Katram klientam, kurš vēlas pasūtīt virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, ir svarīgi, lai tās būtu funkcionālas un parocīgas tieši viņam, tādēļ tiek ņemta vērā katra klienta izteiktā vēlme un realizēta katra nianse.

MODERNI MĒBEĻU RISINĀJUMI KATRAI TELPAI MĀJOKLĪ.
Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir dizgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas ir vispopulārākās. Nezinātājiem varam pastāstīt, ka TV sistēma ir viesistabas mēbeļu sistēmas veids, kas ir kā neliela sekcija, kurā ir paredzēta vieta TV un vēl dažādi plauktiņi. Agrāk sekcijas aizņēma lielāko daļu telpas, bija masīvas, ārkārtīgi smagas, vizuāli ne tās pievilcīgākās un nereti tika izkaisītas pa visu mājokli, jo tām bija ļoti daudz dažādu skapju un skapīšu. Mūsdienās, visas mēbeles ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm un ieskatiem, izslēdzot iespēju masīvu, neergonomisku un neglītu mēbeļu iegādei.

MODERNI RISINĀJUMI MĒBEĻU DIZAINAM UN FUNKCIJĀM.
Liels, iebūvējamie skapji pēc pasūtijuma ar kāroto saturu, noteikti ir daudzu siviešu vēlme un sapnis. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *